Ad Code

Σπιτι Με Το Mega - «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο ... : H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της παρασκευής επιστρέφει και υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες.

Σπιτι Με Το Mega - «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο ... : H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της παρασκευής επιστρέφει και υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες.. «σπίτι με το mega» και με τους βασίλη καρρά και νίκο μακρόπουλο. Μένουμε σπίτι και βάζουμε στην «παρέα» μας τον γιώργο μαζωνάκη! Πλέον, το νέο «μεγάλο κανάλι» ξεκινάει με προίκα το όνομα και το πρόγραμμα του mega. Και η δέσποινα βανδή ήταν η καταλληλότερη για να το κάνει. Έτσι, το «σπιτι με το mega», ολοκληρώνει για την φετινή σεζόν το πρόγραμμα του.

Έτσι, το «σπιτι με το mega», ολοκληρώνει για την φετινή σεζόν το πρόγραμμα του. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. «απόψε ως οικοδέσποινα αποχαιρετώ το κοινό του mega. Το σάββατο 6 μαρτίου το σπίτι με το mega υποδέχτηκε τον βασίλη καρρά και τον νίκο μακρόπουλο. Απόψε το βράδυ προβλήθηκε το τελευταίο «σπίτι με το mega» με τη δέσποινα βανδή και μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους.

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»: Απόψε στις 21:00 με τον Στέφανο ...
«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»: Απόψε στις 21:00 με τον Στέφανο ... from www.vita.gr
Η ελεωνόρα ζουγανέλη είπε στους φίλους της «έλα» και αυτοί δεν μας απογοητεύσαν. Ο σταμάτης κραουνάκης έρχεται στο «σπιτι με το mega» το σάββατο 7 νοεμβρίου στις 21:00. Η μουσική εκπομπή που θα δώσει ρυθμό στα σάββατα σας! Μία ξεχωριστή τηλεοπτική βραδιά θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινό καθώς το «σπίτι με το mega» υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια ελένη βιτάλη. Για ποτό δεν μπορούσε κανείς να βγει, τα μπαρ ήταν κλειστά, οπότε… τι έμενε; Με εντυπωσιακή είσοδο του toni ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά. Την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού χάρισε η δέσποινα βανδή το βράδυ του σαββάτου 5 ιουνίου, μέσα από την τελευταία εκπομπή «σπίτι με το mega». Ο σπουδαίος συνθέτης, που έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, θα μας συγκινήσει.

Η μουσική εκπομπή που θα δώσει ρυθμό στα σάββατα σας!

Ο σταμάτης κραουνάκης έρχεται στο «σπιτι με το mega» το σάββατο 7 νοεμβρίου στις 21:00. Αυλαία θα ρίξει αυτό το σάββατο (5/6) το «σπίτι με το mega» και η τελευταία εκπομπή θα είναι ιδιαίτερη. H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια, υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού προσκαλεί τους τηλεθεατές στην καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού. H μεγάλη διαδικτυακή συναυλία από την καρδιά της θεσσαλονίκης και την συγκεκριμένα, η εκπομπή «σπιτι με το mega» με τον βασίλη καρρά και τον νίκο μακρόπουλο, κυριάρχησε στην τηλεθέαση. Αφιέρωμα στον μάνο ξυδούς, τον «πρίγκιπα της δυτικής όχθης». Χριστούγεννα με τη νατάσα στο mega | ρεβεγιόν χριστουγέννων 2020. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, προσκαλεί τους τηλεθεατές στην καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού. Αυλαία έριξε χθες η μουσική εκπομπή, ουσιαστικά οι τηλεοπτικές συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών που μας κράτησε συντροφιά τις δύσκολες μέρες της καραντίνας. Αυλαία έριξε το βράδυ του σαββάτου το «σπίτι με το mega» με καλεσμένη τη δέσποινα βανδή. Σταμάτης κραουνάκης «σπίτι με το mega». Απολαύστε απόσπασμα με την ελένη βιτάλη (βίντεο). Την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού χάρισε η δέσποινα βανδή το βράδυ του σαββάτου 5 ιουνίου, μέσα από την τελευταία εκπομπή «σπίτι με το mega».

Η δέσποινα βανδή, μία από τις πιο φημισμένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, μας δίνει ένα όμορφο τέλος για το «σπιτι με το mega» και έτσι προμυνύεται ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Mεγάλη χαρά έχω γιατί που είχαμε ήταν να το κάνουμε έξω. Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 10 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται την πιο αυθεντική λαϊκή φωνή της ελλάδας, τη. Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό. Αυλαία έριξε χθες η μουσική εκπομπή, ουσιαστικά οι τηλεοπτικές συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών που μας κράτησε συντροφιά τις δύσκολες μέρες της καραντίνας.

«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ» με τη Ζωή Δημητράκου: Σήμερα στις ...
«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ» με τη Ζωή Δημητράκου: Σήμερα στις ... from www.vita.gr
Οι πρώην εργαζόμενοι του mega ανέβασαν στο youtube ένα βίντεο με το οποίο ανακοινώνουν την επιστροφή του καναλιού στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 20 νοεμβρίου. Μένουμε σπίτι και βάζουμε στην «παρέα» μας τον γιώργο μαζωνάκη! H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της παρασκευής επιστρέφει και υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες. Σημαντικοί καλλιτέχνες βρέθηκαν στο στούντιο και μας χάρισαν υπέροχες ερμηνείες. Η ελεωνόρα ζουγανέλη είπε στους φίλους της «έλα» και αυτοί δεν μας απογοητεύσαν. Η δημοφιλής τραγουδίστρια χάρισε μια μοναδική ο γιάννης πλούταρχος δεν μας κράτησε παρέα μόνο μία βραδιά στο mega, αφού η εκπομπή σπίτι με το mega με τον αγαπημένη τραγουδιστή έχει γίνει. Το «σπίτι με το mega» ήταν το σαββατιάτικο ραντεβού όλων μέσα στην καραντίνα. Ο σταμάτης κραουνάκης έρχεται στο «σπιτι με το mega» το σάββατο 7 νοεμβρίου στις 21:00.

Το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριάρχησε του ανταγωνισμού σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση.

Μένουμε σπίτι και βάζουμε στην «παρέα» μας τον γιώργο μαζωνάκη! Αφιέρωμα στον μάνο ξυδούς, τον «πρίγκιπα της δυτικής όχθης». Μοναδικοί προσκεκλημένοι σπίτι με το mega : Για ποτό δεν μπορούσε κανείς να βγει, τα μπαρ ήταν κλειστά, οπότε… ένα ποτό στο χέρι, χαλάρωση στον καναπέ και το κουμπί του τηλεκοντρόλ πατημένο στις μουσικές εκπομπές για ανεπανάληπτες. Έτσι, το «σπιτι με το mega», ολοκληρώνει για την φετινή σεζόν το πρόγραμμα του. Ο σταμάτης κραουνάκης έρχεται στο «σπιτι με το mega» το σάββατο 7 νοεμβρίου στις 21:00. Η δέσποινα βανδή, μία από τις πιο φημισμένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, μας δίνει ένα όμορφο τέλος για το «σπιτι με το mega» και έτσι προμυνύεται ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Τόσο από το διαφορετικό playlist όσο και από την ενέργεια της ελεωνόρας ζουγανέλη. Μια βραδιά γεμάτη μουσική και συγκινητικές ερμηνείες παρουσιάστηκε στο σπίτι με το mega, αφιερωμένη στον μάνο ξυδούς. Mεγάλη χαρά έχω γιατί που είχαμε ήταν να το κάνουμε έξω. Αυλαία έριξε το βράδυ του σαββάτου το «σπίτι με το mega» με καλεσμένη τη δέσποινα βανδή. Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό. Απολαύστε απόσπασμα με την ελένη βιτάλη (βίντεο).

Την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού χάρισε η δέσποινα βανδή το βράδυ του σαββάτου 5 ιουνίου, μέσα από την τελευταία εκπομπή «σπίτι με το mega». Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 10 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται την πιο αυθεντική λαϊκή φωνή της ελλάδας, τη. Η δέσποινα βανδή, μία από τις πιο φημισμένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, μας δίνει ένα όμορφο τέλος για το «σπιτι με το mega» και έτσι προμυνύεται ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό. Ο σπουδαίος συνθέτης, που έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, θα μας συγκινήσει.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA - YouTube
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA - YouTube from i.ytimg.com
Η δημοφιλής τραγουδίστρια χάρισε μια μοναδική ο γιάννης πλούταρχος δεν μας κράτησε παρέα μόνο μία βραδιά στο mega, αφού η εκπομπή σπίτι με το mega με τον αγαπημένη τραγουδιστή έχει γίνει. Και η δέσποινα βανδή ήταν η καταλληλότερη για να το κάνει. Αφιέρωμα στον μάνο ξυδούς, τον «πρίγκιπα της δυτικής όχθης». Αυλαία έριξε το βράδυ του σαββάτου το «σπίτι με το mega» με καλεσμένη τη δέσποινα βανδή. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού μας καλεί σε μια ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία, στη λίμνη της βουλιαγμένης. Μένουμε σπίτι και βάζουμε στην «παρέα» μας τον γιώργο μαζωνάκη! Αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες, παρουσιάζουν τα τραγούδια που έχουν «αφήσει ιστορία» αλλά και τις μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες σε πρώτη. Μία ξεχωριστή τηλεοπτική βραδιά θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινό καθώς το «σπίτι με το mega» υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια ελένη βιτάλη.

Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, έκανε μία μουσική αναδρομή.

Έτσι, το «σπιτι με το mega», ολοκληρώνει για την φετινή σεζόν το πρόγραμμα του. Mεγάλη χαρά έχω γιατί που είχαμε ήταν να το κάνουμε έξω. Η μουσική εκπομπή που θα δώσει ρυθμό στα σάββατα σας! Ποιους θα ακούσουμε σήμερα σάββατο βράδυ. Τόσο από το διαφορετικό playlist όσο και από την ενέργεια της ελεωνόρας ζουγανέλη. Το σάββατο 6 μαρτίου το σπίτι με το mega υποδέχτηκε τον βασίλη καρρά και τον νίκο μακρόπουλο. Η δέσποινα βανδή, μία από τις πιο φημισμένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, μας δίνει ένα όμορφο τέλος για το «σπιτι με το mega» και έτσι προμυνύεται ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού μας καλεί σε μια ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία, στη λίμνη της βουλιαγμένης. Η δημοφιλής τραγουδίστρια χάρισε μια μοναδική ο γιάννης πλούταρχος δεν μας κράτησε παρέα μόνο μία βραδιά στο mega, αφού η εκπομπή σπίτι με το mega με τον αγαπημένη τραγουδιστή έχει γίνει. Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 10 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται την πιο αυθεντική λαϊκή φωνή της ελλάδας, τη. Την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού χάρισε η δέσποινα βανδή το βράδυ του σαββάτου 5 ιουνίου, μέσα από την τελευταία εκπομπή «σπίτι με το mega». «απόψε ως οικοδέσποινα αποχαιρετώ το κοινό του mega. Ο σπουδαίος συνθέτης, που έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, θα μας συγκινήσει.

Reactions

Post a Comment

0 Comments